Om Jägerdesign

Jag som driver Jägerdesign heter Madeleine Jäger, jag är en norrländska och en samlare. Jag samlar på intryck och idéer, jag målar och jag läser och jag fotograferar. Varje dag som erbjuder nya intryck gör mig glad och ger mig energi till att producera något. Det är rogivande och mycket avkopplande att sitta med ett stycke smärgelduk i handen och slipa på ett silversmycke, eller forma ett smycke i polymerlera.

Mitt intresse för just silversmide väcktes när jag fick ett fint handgjort silversmideshalsband i present. Sedan dess har jag byggt upp min smedja genom åren, och jag smider ringar, armband, halsband m.m. Mycket blir på beställning.

Alla mina silversmycken är gjorda för hand av mig, hela vägen. Från silverplåt till färdigt smycke. Varje föremål är därför unikt.

Ett nytt intresse är att jobba med polymerlera. Att forma bär och frukter, halsband och armband, glassar och kanelbullar av denna fantastiska lera gör mig lycklig! Och dessa smycken kombinerade med äkta silver känns fint!

Läs mer om mitt hantverk här

Du hittar en del av det jag har skapat i butiken, vill du ha ett smycke tillverkat efter dina egna önskemål, maila mig info@jagerdesign.se